Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie (1942). Na zijn opleiding aan de Rietveld Academie werkte Jan des Bouvrie eerst in de meubelzaak van zijn ouders. Nu is hij de eigenaar van een toonaangevend designcentrum met eigen ontwerpstudio. De ontwerpen van des Bouvrie hebben al ontelbare prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept.

Ontworpen voor Safretti:
- Cubico
- Curva
- Carre
- Double-Vision
- Cube


Roderick Vos

Roderick Vos (1965). Studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Hij deed werkervaring op bij Ingo Maurer in München en Kenji Ekuan in Tokio. Sinds 2004 concentreert hij zich volledig op productontwerp in de vestingstad Heusden in Brabant.

Ontworpen voor Safretti:
- Gaya


Jort Mercuur

Jort Mercuur (1967). Na afloop van zijn opleiding richtte Jort zijn eigen ontwerpbureau ‘Mercuursteen’ op. Jort Mercuur was ook verantwoordelijk voor de inrichting van het museum Belvedère in Heerenveen (Nederland) met zijn eigen ontworpen aluminium meubelen.

Ontworpen voor Safretti:
- Riviera


Frans Schrofer

Frans Schrofer (1956). Afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Zijn internationaal waarmerk is het ontwerpen van hedendaagse meubels met een twist. Studio Schrofer hanteert het principe: “Hands on Design creëert Gereedschap om te Leven”.

Ontworpen voor Safretti:
- Prometheus
- OlympiQ
- Apollo


Henk Heres

Henk Heres (1960). Na zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (1984) heeft Henk Heres als onderwijzer gewerkt en heeft zijn eigen ontwerpbureau Henk Heres Design opgericht. Hij heeft banken, box springs, kasten, eettafels, stoelen, tapijten en stoffen ontworpen voor nationale en internationale fabrikanten.

Ontworpen voor Safretti:
- Nemo


Hugo de Ruiter

Hugo de Ruiter (1959). “(E)motion in vorm en functie is mijn favoriete designtool. Meubelen en interieurelementen zijn als een derde huid, ze moeten passen en bij je passen op vele manieren.” Hugo is afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Hij werkte verschillende jaren voor Leolux als designer en designmanager. In 2001 startte hij met zijn eigen designkantoor in Eindhoven.

Ontworpen voor Safretti:
- Eight
- Wave
- Diamond